टेलुगूबीएफस

मैं | अंग्रेज़ी

ग्रिगोर दिमित्रोव

बल्गेरियाई टेनिस खिलाड़ी

अंतिम एकल मैच
रोलैंड गारोस, €1
पेरिस, फ्रांस,
R32:[15] डिएगो श्वार्ट्जमैन (एआरजी .))
नुकसान: 3-6 1-6 2-6


अगला एकल मैच
चिंच चैंपियनशिप, €2134520
लंदन / क्वीन्स क्लब, ग्रेट ब्रिटेन,
R32: टीबीए

वर्तमान रैंकिंग
21
युगल:482
06 जून 2022

13 वर्षीय मलेशियाई लड़का ग्रिगोर दिमित्रोव से प्रेरित है

01 दिसंबर 2020
ригор имитров е везда в тениса и любимец на малки и олеми навсякъде о света।


शहर के नाम पर हमला केन्सिस सेनोनस्ट ओज़िलियाल्नो риключи, а вездите на спорта си очиват а кратко реди а се ванат ।


От сайта на ATP бяха предизвикали подрастващите любители на тениса да напишат есе на тема "Ако можете да пренапишете историята и да превърнете една загуба на любимия си играч в победа, кой мач ще бъде това и защо?".


, сред трите убликувани роизведения на енове о 18-годишна възраст, на рво място опада роада твора, оада ния на енове о


Българинът е герой на разказа на Харолд Брент Хо от далечна Малайзия, който във фантазията си придава друг завършек на поражението на Гришо срещу Рафаел Надал в епичен полуфинал преди три години в Мелбърн, когато първата ни ракета отстъпи в пет сета на легендарния испанец (3: 6, 7:5, 6:7, 7:6 और 4:6)। इतो तोसीbet365 онус код и ил олезен а всички। обира вдъхновението си в 500 уми, каквото е е предизвикателството на ATP към малките енове на тениса।


сето на о е избрано като един от обедителите в конкурса и бе убиликувано на официалния сатени।


то и какво ише 13-годишното момче от алайзия, озаглавило творбата си "Българският оен дух"


"आस्ट्रेलिया के सबसे अच्छे शहर में ऑस्ट्रेलिया के लिए कौनसा शहर है?


За това си има и причина и тя е интензивността, която и двамата тенисисти демонстрираха, приличаше на жесток двубой по тенис на маса или на наистина оспорван футболен мач. траста и непреклонния ух на ригор, в комбинация с огношение, което афаел вина, вилимилимин


Най-мъчителната болка, която някога съм изпитвал пред телевизора, стичащата се по лицата и на двамата пот, изцеждащата се сила и напреженние отвъд границите. съкрушен, когато ригор агуби.


редставям си такъв авършек - имитров и Надал са равни о оследно в тарека, ригор изаоставек - имитров и Надал са равни о оследно в тарека, ригор изостаров и адал саравни оследно в тарека, ригор изоставал 15 Негов ред е да сервира, като ъърво уря уря мрежата,


Сега е ред на Надал да подава, като той сервира добре, но Григор е в състояние да върне топката, а Рафа я праща в дясната част на корта, след което Григор я връща на линията. Рафа се втурва с пълна скорост напред, за да върне удара, а после сякаш от нищото, Григор избухва със супер бекхенд по правата, за който Надал не може да се върне нарвме.


рвоначално ригор убеше с 15-16, और сега води със 17-16. олеми укви на екрана изписват MATCH POINT। ач ойнт а ригор ри негов сервис, който обаче е аден в аут.


ригор иска намеса на "ястребовото око", всички о трибуните ледат в екрана, а докато топкатлотиса, раткото напреженеи и мълчанието и се ревръщат в умни радостни викове। опката е е ванала линията със съвсем малко, но остатъчно, ригор е спечелил тарека।


то така си редставям края на ONзи мач, а осле Григор ечели и титлата।"


В действителността тогава Григор загуби след велика битка, но ни остава да се надяваме, че един ден ще превърне мечтата на този малък фен в реалност. така е арадва не само него...
शून्य टिप्पणियांतेज़ी से टिप्पणी करना


तेज़ी से टिप्पणी करना

टिप्पणियाँ पोस्ट करने के लिए आपको सबसे पहले चाहिएलॉग इन करें