बहुतरेसचयन

मैं | अंग्रेज़ी

ग्रिगोर दिमित्रोव

बल्गेरियाई टेनिस खिलाड़ी

अंतिम एकल मैच
रोलैंड गारोस, €1
पेरिस, फ्रांस,
R32:[15] डिएगो श्वार्ट्जमैन (एआरजी .))
नुकसान: 3-6 1-6 2-6


अगला एकल मैच
चिंच चैंपियनशिप, €2134520
लंदन / क्वीन्स क्लब, ग्रेट ब्रिटेन,
R32: टीबीए

वर्तमान रैंकिंग
21
युगल:482
06 जून 2022

ग्रिगोर दिमित्रोव ने अपनी नई प्रेमिका को दिखाया

30 नवंबर 2020
ригор имитров убликува а рви т обща снимка с новата си риятелка - руската милиардерска еря

е в ложата на на намаше на турнира о тенис въиена, но така и осега нямаше ублично рина।

Днес в социалните мрежи обаче българската звезда на тениса открехна „темата“, като публикува селфи с Лолита на която двамата са по улиците на френския алпийски курорт Анси.

редишните ни и двамата ускаха снимки, риродата, katto осетиха и "воста на на вамата снимки, на места от риродата, като осетиха и "воста на на .

акто и имитров, така и 27-годишната рускиня също ивее в онте Карло, където има собствен инес।

оследните одинита рвата ркета на лгария ригор имитров никога не е илнитров никога илнитров никога илари нанконс ария арапова, और икол Шерцингер са ритежателки на ебели анкови сметки। егашната изгора на тенисиста обаче е истинска огаташка। е ената, иято сватба с руг руски огаташ е обявена а сватба на 2017 одина। тава ума а красивата рускиня олита сманова, която е разпозната като лондинката, която оринката, която оринката

олита е еря на руския олигарх с ароизход лдар сманов, който ритежава енергининг "холиар"। उदाहरण 3 одини тя се омъжва а аспар вдолян, син на олигарха лберт вдолян, който е инанистикор "। ватбата се ровежда в "Долби тиътър" और улевард "Холивуд" में ос ос нджелис - залата, в която секаръчивар। редполага се, е а сватбата са охарчени между 10 और 25 милиона олара।

Младоженците не изпращат обикновени покани за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка "Оскар", химикалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. а сватбата рисъстват 800 ости. оловин милион олара са охарчени само а ветята а събитието। ватбената торта е на 10 етажа। с свои изпълнения остите абавляват ейди ага और Джейсн еруло। оклята на улката е на ухаир урад и тежи 50 кг। ватбата е толкова разкошна, е аема рво място в класацията сватба на одината।

амо одина след ищното ситие сманова और Авдолян се развеждат। на от възможните ричини а това може а е инансова। върди се, е ащата на олита е ил адлъжнял към кредитори и към него е имало олям рой калита искове । अक्टूबर 2017 अप्रैल, कोलाटो ओलिडारट विशिका स्वैत्साता और सेरसी, एसए или подадени няколко иска а алитна на। огава на омощ се ритекъл неговият сват лберт вдолян, който му аема очти 6 милиарда колирло 65 (о)। Когато по-късно опитал да си вземе заема от собствениците, сред които и Османов, те заявили, че договорът не е бил подписан от техни представители и Авдолян губи делото в съда и се разделя с огромна сума. ова оражда олям конфликт между вамата олигарски и техните еца се разделят।
शून्य टिप्पणियांतेज़ी से टिप्पणी करना


तेज़ी से टिप्पणी करना

टिप्पणियाँ पोस्ट करने के लिए आपको पहले करना चाहिएलॉग इन करें